30 kreatív halloween tök ötlet ötlet

30+ kreatív, vicces, ijesztő Halloween tök ötlet

Itt az ideje október közepén, hogy elkezdjünk töklámpásokon gondolkodni! Töklámpa faragása lépésről-lépsre>>  Ha kísérteties vagy vicces inspirációra vágysz, nézd meg ezt a 30+ kreatív halloween tök ötletet galériát, amelyekből válogathatsz kedvedre!

Hagyományostól, a viccesen át, a dekoratív, kreatív vagy épp ijesztő, hátborzongató tökarcokból itt mindere találsz ötletet!

Klasszikus faragott halloween töklámpás ötletek, háromszög, vagy négyszög alakú szemek, orr és fogsor.

Vicces halloween tök ötletek:

Négy tök, négy különböző vicces faragással
Kalapot a tökre!
kreatív, ijesztő, vicces halloween tök ötletek

Festett, rajzolt mókás halloween tök

Megspórolhatjuk a tökfaragást, helyette kreatív rajzokkal, festéssel is dekorálhatjuk a tököket. Ha vízzel oldható festéket választunk, akkor esőtől védett helyre tegyük a díszített tököket. Érdemes itt is mint a faragásnál előrajzolni a tököt mielőtt színezzük. Alkoholos filcet is használhatunk a kész a végleges rajzoknál. Gyerekek önállóan alkothatnak ha nem érünk rá tököt faragni velük. Nagyon hangulatos a sok színes tök együtt.

Ragasztval, fóliával díszített tök

Fekete öntapadós fólia darabokkal is kreatívkodhatsz. Előre rajzold meg a tetszőleges mintát és utána vághatod, ragaszthatod. Ezt is önállóan kivitelezhetik a gyerekek.

Tök mint kaspó, színes őszi virágokkal – tökarc helyett akár így is díszíthetsz

Igazán dekoratív egyedi tökdíszünk lehet, ha a belsejétől megtisztított tökbe őszi virágokat, mutatós, színes kis csokrokat, őszi faleveleket helyezünk.

Kreatív halloween tök megoldások

Fordítsd el a tököt és a tetejét használd arcnak. a szár, vagy a szár helye lehet az orr. Máris megspóroltunk egy faragást. A szemek faragása is érdekes

Kreatívan felhasználták a tök szárát orrnak, a szemek faragása se szokványos
halloween tök ötlet

Halloween tök, némi szalma, régi ruha, kiegészítők és máris menő egyedi halloween kerti díszünk lesz

halloween eredete halloween amerikában

Fogszabályzós halloween tök – a fantáziának nincs határa…:)

fogszabályzós halloween tök

Különleges, egyedi halloween tök faragványok

A szokásos arc faragás helyett denevért, macskát vagy boszorkányt is faraghatunk a tökből. Este a mécses fényénél nagyon mutatós. A fantáziánk szabadon szárnyalhat, maximum a kézügyességünk, kitartásunk szab határt az alkotásban…

halloween szokások

Ijesztő halloween tök ötletek

Nem biztos, hogy örülnék, ha ez a tök várna este az ajtó mellett…
ijesztő hallowen tökarc

Melyik a kedvenced az töklámpás ötletek közül? Remélem tetszettek és idén kipróbálod valamelyik halloween tök dekorációt. Hogyan faragjunk töklámpást halloweenre>>

A tökfaragáson kívül, szívesen díszítenéd még a lakást is? Halloween partit tartanál és jól jönne egy kis inspiráció, hogy hogyan teremts ideillő hangulatot, vagy hogyan dekoráld az ételeket, italokat ? A halloween dekorációs ötleteknél biztos találsz valami jó tippet.

Töklámpás eredete, halloween szokások>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MesiNasi

Könnyen, gyorsan elkészíthető házias ízvilágú finomságok, amivel kényeztethetjük szeretteinket, vendégeinket és persze magunkat. 

Adó 1 Százalék