Blog-érdekes

Ünnepek, szokások, érdekességek, blog cikkek, konyhatechnológia, gasztroturizmus

kelt tészta

Kelt tészta

Ezt a receptet azért osztom meg, mert nagyon sok péksüti alapreceptjeként szolgálhat. Perecet, vajas kiflit, brióst, vagy akár virslis falatkát is készíthetünk belőle. Már sokszor kipróbáltam jó kis alap… Kis változtatással, gazdagítással pedig sajtos kiflit, buktát, kalácsot, fánkot is készíthetünk belőle, vagy akár a recept módosításával süthetünk kakaós, fajhéjas csigát is.

Tovább olvasom »
Kövess a FaceBookon

Ünnepi édes-sós sütemények, desszertek

Vegán - Nyers desszertek és étel receptek

Könnyen, gyorsan elkészíthető házias ízvilágú finomságok, amivel kényeztethetjük szeretteinket, vendégeinket és persze magunkat. 🙂

Adó 1 Százalék